denmark (1)   sweden (1)

Trollingbåd til fiskeri eller weekendtur​

​Har du brug for en trollingbåd? Hos Humblebæk Bådeværft ApS tilbyder vi en trollingbåd beregnet til trolling fiskeri til både private og erhverv. Vi er beliggende i Humlebæk, men har generelt mange kunder fra hele Sjælland og særligt fra Nordsjælland. 

I år har vi 75-års jubilæum, hvorfor vi altså har stor erfaring inden for bådeværft, og vi arbejder især med renoverings- og reparationsopgaver. Vores trollingbåd kalder vi for Seboat, og det er en fiskebåd og weekendtursbåd, der er bygget til trolling fiskekonkurrence. Det er helt nyt bådprojekt, vi har arbejdet længe på, og som sættes i søen til sommer.

 

Sæt vores trollingbåd i vandet alle steder

Vores trollingbåd er altså en båd, som du kan sætte i vandet alle steder, og den er desuden lovligt at køre og kan sættes på en bådtrailer. Båden er bygget til weekendture eller fisketure, og den har desuden en påhængsmotor på helt op til 300 hk.​ Det skal desuden nævnes, at der er tale om en kabinebåd med styrhus, og det er muligt at sove ombord, og den er 7,30 lang og 2,45 bred. 

Er du således på udkig efter en trollingbåd, der er beregnet til både fiske- og weekendtur, er du kommet til helt rette sted.

​Skriv eller ring til os for yderligere information

​Skal du bruge en båd til en weekend- eller fisketur, er vi de rigtige at tage kontakt til. Vi tilbyder nemlig en trollingbåd, der er bygget til trolling fiskekonkurrence, og som du kan sætte i vandet alle steder og tilmed sætte på en trailer.

Det er en del af vores helt nye bådprojekt, som vi er meget spændte på. Er du interesseret i at høre mere om vores trollingbåd, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Det kan du gøre ved at ringe til os på telefon +45 49 19 03 10 eller ved at skrive til os via kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside. Endelig kan du også vælge at sende os en besked via e-mail mortenhinrichsen@mail.dk

Adressenformation

Humblebæk bådeværft
​GL. Humlebæk havn

3050, Humlebæk

Bankoplysninger

Humlebaek Baadevaerft APS

Havnevej 3

3050 humlebaek

IBAN.: DK 92 9056 4576839133

BIC/SWIFT.: SPNODK22​​

kontaktinformation

Telefon: +45 49 19 03 10

E-mail: mortenhinrichsen@mail.dk

CVR nr.: 15 25 14 76